Welkom bij Gente di mare

Gastenkamer met ontbijt


HOME - WELKOM - KAMERS - ONTBIJT - OMGEVING - ROUTE - LINKS - KUNSTATELIER - GUESTBOOK - VOORWAARDEN - CONTACT

Onze Bed & Breakfast is ideaal gelegen in een rustig pad in een groene omgeving tussen mooie villa's.
Onze B&B heeft alles in de nabijheid dat met genieten te maken heeft, op een steenworp van het centrum, de winkelstraten, met de trein- en tramstations op 300 meter, en op 500 meter van het strand.

Wij bieden, net zoals Blankenberge de ‘Belle-époque’ en de ‘badkar’, twee stijlvolle en comfortablele kamers met deze themas aan.

Sinds vele decennia rijmt Blankenberge met zee en plezier. 
Blankenberge is één van de meest bekende en populaire badplaatsen aan onze kust. De charme en veiligheid bezorgt iedereen een goed gevoel. Het verschilt van andere kustplaatsen door zijn 'Pier' die de wandelaars op zee leidt. Genieten van de verkeersvrije winkelstraten, van zijn prachtige art-nouveau erfgoed 'Belle Epoque' en van zijn jachthaven. Op de dijk, kan je de frisse en verkwikkende lucht ademen. Genieten van de schoonheid van het strand en deelnemen aan tal van activiteiten.

Gans het jaar door is onze B&B ‘Gente di Mare’ de ideale uitvalsbasis voor kunstliefhebbers, voor het bijwonen van talrijke evenementen en aktivitieten en voor het bezoeken van de regio.
Voor gasten die twee nachten of langer boeken, kan B & B “Gente di mare” fietsen ter beschikking stellen.

‘Gente di Mare’ is eveneens het kunstatelier van Daniel, alias ‘Tobi’, die vooral zeezichten en maritieme themas schildert.
Daarom is het voor ons zeer belangrijk jullie een aangenaam verblij, met een heerlijk ontbijt aan te bieden.

Marie-Antoinette en Daniel nodigen u uit bij hen te komen logeren. 
Misschien tot binnenkort,...

Maria & Daniel


© Daniel Tobias